Samenwerking

Het IGPB werkt met verschillende organisaties samen in de realisering van de trainingen en opleidinmgen.

De Vrijwilligers academie in  Amsterdam

Vanaf 2018 worden TOED en GEO georganiseerd in samenwerking met de Vrijwilligersacademie in Amsterdam, gevestigd op Keizersgracht 340-342.  De vrijwilligersacademie heeft een ruim aanbod van cursussen en trainingen, waarbij die van het IGPB aansluiten. Zie voor hun aanbod: www.vrijwilligersacademie.net.

De interne opleiding voor ervaringsdeskundigen van De Hoop in Dordrecht

De interne opleidingsschool voor ervaringsdeskundigen in De Hoop in Dordrecht vbiedt sionds 2016 zowel TOED als GEO aan. Vanaf 2020 bieden zij in samenwerking met IGPB de TOED en GEO in eigen beheer aan. Voor informatie en aanmelding: https://www.dehoop.org/interne-opleidingsschool/

Scip (Cliënten Initiatieven en Projecten) in Amsterdam

Het kantoor van het IGPB is sinds 2009 gevestigd in hetzelfde gebouw als Scip. Dat betekent dat we veel samenwerken met Scip.Ook vanuit het SCIP is er een bijdrage in de begeleiding van portfoliogroepen. Soms maken we ook gebruik van hun cursusruimte op Keizersgracht 252 in Amsterdam.

Herstel Werkt!

TOED en GEO werken samen in Herstel werkt. Herstel Werkt! biedt samen met alle aanbieders van herstelgerichte activiteiten een overzicht van het aanbod in de wijken van Amsterdam. Bezoek de site https://www.herstelwerkt.nl/

Hogeschool van Amsterdam

Met docenten van de Hogeschool van Amsterdam werken we sinds 2004 jaar een samen om de TOED (Traject Opleiding Ervaringsdeskundigen) aan te bieden. Ook bieden we met hen samen de GEO aan (GGZ Ervarings-agogische opleiding). Beide opleidingen zijn voor ervaringsdeskundigen.

Stichting Weerklank

Stichting Weerklank, voor stemmenhoorders: www.stemmenhoren.nl